Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Na tokratne regijske igre ljubljansko-dolenjske regije se je tokrat prijavilo 221 tekmovalcev, ki jih je spremljalo 63 trenerjev. Tekmovalci so se lahko vključili v  13 programov.

Organizatorji smo z delom 2 meseca prej, najprej smo zagotovili tekmovalni prostor. Športniki so tekmovali v ATLETIKI, NAMIZNEMU TENISU in NOGOMETU. Tekmovalni prostor je bil v skladu s pravili in vsa prizorišča so bila v radiusu 300m, kar je bilo lahko za športnike, spremljevalce in organizatorje. Predvsem je prednost prizorišča tudi kar nekaj senčnega prostora kar je omogočalo, da so se tekmovalci lahko umaknili v senco.

Neuradni del prireditve se je začel ob 8.45, ko smo začeli s sestankom trenerjev. Ob 9:30 je sledila otvoritev, katera je bila kratka in jedrnata. Ob 10:10 so se tekmovanja že pričela in so bila do 13:00 tudi zaključena. Od 11:30 naprej so prisotni že pričeli s kosilom.

Vsa tekmovanja so potekala nemoteno in po programu.

Glede na to da organizatorji že kar nekaj let nismo organizirali podobne prireditve ocenjujemo, da so bile regijske igre organizirane na dobrem  nivoju in smo s samo izvedbo zadovoljni. Upamo, da so ga tako videli tudi ostali udeleženci, predvsem športniki in športnice.

Za organizacijo se zahvaljujemo v prvi vrsti 25 članom projektne skupine v VDC Tončke Hočevar, ki je v relativno kratkem času izvedla organizacijo iger. Zahvaljujemo se tudi 25 prostovoljcem iz Srednje zdravstvene šole in Škofijske klasične gimnazije. Zahvaljujemo se tudi številnim sponzorjem, ki so nam pomagali denarno in s praktičnimi darili.

Kot se je v podobnih situacijah že potrdilo, takšni projekti tudi povežejo sodelovanje znotraj organizacije in pomagajo pri gradnji medsebojnih odnosov v prihodnosti.

Zapisal: Gregor Rozman, vodja tekmovanja

Rezultati – atletika

Namizni tenis – rezultati

Nogomet – rezultati