Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

V Bistri nad Črno na Koroškem smo za rep ujeli zimo in skupaj s CUDV Črna na Koroškem izpeljali državno tekmovanje v smučarskih tekih ❄️.
55 tekmovalcev in tekmovalk iz cele Slovenije se je merilo na 50, 100, 500 metrov ter 1 in 3-kilometrski progi, vsi pa smo bili zadovoljni, da lahko ponovno tekmujemo in se družimo 🤗.
Z nami so bili direktorica CUDV Črna Dalja Pečovnik, županja Občine Črna Romana Lesjak, mnogi prostovoljci ter sodniki. Med njimi smo bili še posebej veseli našega nekdanjega predsednika Marijana Lačna, ki je tudi otvoril tekmovanje 👍.
 
Ker so zimi šteti dnevi, smo še toliko bolj hvaležni delavcem CUDV Črna na Koroškem, ki so požrtvovalno pripravili današnje tekaško tekmovanje v Bistri 👍🤗. Po 2-letnem postu so bili obrazi zadovoljnih tekmovalcev več kot očiten pokazatelj, da jim naša tekmovanja in druženja veliko pomenijo 💙.
 
Žal je krpljarski turnir za prihodnji teden odpovedan in bo izveden v naslednji zimi, a mi z roko v roki s Toyota Slovenija optimistično zremo v pomladne aktivnosti – regijske igre in turnirje 💪☀️.