Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

 

Dne 16.5. 2018 je bil Varstveno delovni center Tončke Hočevar organizator SPOMLADANSKEGA TURNIJA 1A SKUPINE V NOGOMETU SOS 2019. Turnir je potekal v športnem parku Ilirije.

Zbor udeležencev tekmovanja je bil ob 8.30. Tekmovale so 4 ekipe (30 tekmovalcev, 5 trenerjev in 4 organizatorji tekmovanja). Udeleženci so ob prihodu dobili lunch pakete in navodila nekaj splošnih navodil (garderobe, začetek tekmovanja, razpored tekem).

Ob 8.45 je bil sestanek trenerjev kjer smo se dogovorili o poteku tekmovanja, ponovili pravila… Ob 9.15 je bila uradna otvoritev tekmovanja z napovedjo ekip, pozdravnim govorom direktorice VDC Tončke Hočevar. Sledila himna in slavnostna zaprisega.

Celotno tekmovanje je ob lepem vremenu potekalo v izredno sproščenem in prijaznem vzdušju in menim, da so se udeleženci tekmovanja, glede na odzive, dobro počutili. Prostor in objekt se je izkazal kot primeren za tovrstno tekmovanje. Kot organizator in tekmovalci si želimo več sodelovanja z nogometnim društvom Ilirije.

Za zaključek smo organizirali še kosilo v restavraciji McDonalds, kar je bilo nogometašem še posebno všeč. Organizatorji smo še pospravili igrišče in prireditveni prostor na Iliriji.

Zapisal: Gregor Rozman