Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

V četrtek, 18.4.2019, smo v Krškem izvedli 15. regijske igre MATP SOS. Organizator tekmovanja je bil VDC Krško-Leskovec. Tekmovanje smo izvedli v veliki športni dvorani OŠ Leskovec pri Krškem. Tako so bili zadoščeni pogoji za nemoteno in tekoče tekmovanje ter gibanje gibalno oviranih tekmovalcev.

Tekmovanja se je udeležilo naslednjih 9 ekip:
 DUO Impoljca
 CUDV Draga
 VDC Zagorje
 VDC Novo mesto
 CJL Ljubljana OE Levstikov trg
 CJL Ljubljana OE Jarše
 OŠ Litija
 OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško
 VDC Krško-Leskovec

Na igrah je tekmovalo 44 tekmovalcev, katere je spremljalo 25 spremljevalcev. Tekmovalci so se pomerili na 7-ih tekmovalnih postajah. Tekmovalce in vse prisotne je na otvoritvi pozdravil direktor Varstveno delovnega centra Krško-Leskovec g. Andrej Romih, župan občine Krško g. Miran Stanko in koordinatorica MATP za ljubljansko-dolenjsko regijo ga. Vanda Kočar Junkar. V kulturnem programu so se v plesno glasbeni točki predstavili uporabniki VDC Krško-Leskovec. Slavnostno prisego je povedala uporabnica Mojca Cimerman.

Na samem tekmovanju nam je pomagalo 22 dijakov ŠC Krško-Sevnica, ter 9 učenk iz OŠ Leskovec pri Krškem. Vsi tekmovalci so bili v svojih poskusih uspešni , zato so si prislužili medalje, katere jim je podelil naš vrhunski atlet Primož Kozmus. Na koncu tekmovanja smo se pa vsi skupaj zavrteli ob zvokih glasbe.

Vodja tekmovanja: Betka Knez, dipl.del.ter.