Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

V sredo, 22.2.2023, je VDC Vrhnika Idrija organiziral in uspešno izvedel 9. turnir v krpljanju na Vojskem nad Idrijo. Tekmo smo izvedli ob pomoči TSK Idrija, ki nam je dal v uporabo tekmovališče in prizadevne člane kluba, brez katerih bi tako veliko tekmovanje težko izvedli.

Tekmovanja se je udeležilo 137 tekmovalcev in 45 spremljevalcev. Skupaj se je tekmovanja udeležilo 26 ekip iz cele Slovenije.

Po uradni slavnostni otvoritvi se je pričelo predtekmovanje za vse discipline (razen štafete), po razvrstitvi v skupine pa so se odvila še finalna tekmovanja in štafeta, v kateri so sodelovale 4 ekipe.

Tekmovanje je potekalo tekoče in brez posebnih pritožb.

Po tekmovanju je sledilo kosilo in  slavnostna podelitev odličij. Odličja je podeljeval naš nekdanji uspešen kolesar Valter Bonča, naš DJ pa je poskrbel za zabavo s plesom.

Tekmovanje je bilo tudi medijsko podprto. Lokalna radijska postaja Primorski Val je dogodek oglaševala. Ekipa RTV Slo pa je pripravila prispevek o tekmovanju za oddajo Migaj  z nami.

Objavljena bosta članka v lokalnem časopisu Idrijske Novice, ki pokriva idrijsko območje  ter v časopisu Naš časopis, ki pa pokriva širše območje Vrhnike.

Zapisal: Matej Poličnik

REZULTATI krpljanje – Vojsko, 2023