Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

V soboto, 13.4.2019, so na CVIU Velenje potekale regijske igre MATP. Na tekmovanju se je zbralo 31 športnikov SOS ter 27 trenerjev in spremljevalcev iz 8. različnih institucij celjsko- koroške regije (VDC Saša, VDC Šentjur- enota Slovenske Konjice, VDC Šentjur- enota Šmarje pri Jelšah, OŠ Pod goro, podružnična šola V parku, CUDV Dobrna, OŠ Glazija, CUDV Črna in CVIU Velenje).

Tekmovalci so se preizkusili v različnih aktivnostih- premagovali so poligon, udarjali žogice z loparji, zbijali keglje, metali žogo na koš, brcali žogo v gol ter razvrščali piknik opremo (krožnike, lončke, skodelice).

Zmagovalci so bili prav vsi, saj so v duhu olimpijskega gesla premagovali sami sebe. Dobili so medalje, ki so jih podelili kar športniki iz CVIU, udeleženci letošnjih svetovnih iger v Abu Dabiju in kandidati za športnike leta mestne občine Velenje.

Za kulturni program je poskrbela pevka Mateja Jan- Beuc in plesna skupina Venas. Pred tekmovanjem smo se na šaljiv način razgibali ob koreografiji zabavnih plesov. Tekmovanje smo zaključili z igro – Kraja lisičjega repa ter zapeli in se zavrteli ob harmoniki in kitari.

Vsi skupaj smo preživeli čudovit dan. Tekmovanje je sicer priložnost, da vsi tekmovalci pokažejo, kako pogumni in vztrajni so, vendar ta dogodek še posebej zaznamujeta srčnost, predanost in zadovoljstvo vseh udeležencev.

Zapisala: Klavdija Selan