V Žalcu gostili regijske igre

16. 6. 2018 /

24. Regijske igre SOS, celjsko - koroške regije, katerih se je udeležilo 17 ekip, okoli 170 tekmovalcev in približno 50 trenerjev ter spremljevalcev, so potekale v soboto, 26. maja na atletskem stadionu v Žalcu in v telovadnici I. in II. OŠ Žalec.

Pred začetkom tekmovanja so nam dobro zaželeli gdč. Lucija Polenik, vodja organizacijskega odbora, ga. dr. Hana Šuster Erjavec predstavnica občine Žalec in ga. dr. Katja Vadnal predsednica društva Sožitje. Tekmovalci so se pomerili v različnih disciplinah: košarka – elementi, met žogice, tek na 50 metrov, 100 metrov, 200 metrov, 400 metrov, 800 metrov in štafeta 4x100 metrov. Tekmovali so v več različnih skupinah, razdeljenih glede na starost in njihove sposobnosti. S pomočjo naših vrhunskih judoistk Lucije Polavder, Urške Žolnir in Anamari Velenšek smo podelili več kompletov medalj in priznanj za udeležbo. Med tekmovanji so se udeleženci lahko zabavali s klovneso Tinko Šminko, spoznali nove prijatelje in se družili s starimi.

Mediji, ki so se odzvali našemu povabilu so bili: Utrip, VTV Slovenija, Radio Celje, Časopis Celjan, radio Rogla, STV in Novi tednik.

Dobri rezultati, lepo vreme in pozitivna energija vseh udeležencev so pripomogli, da smo imeli vsi skupaj en krasen dan, katerega si bomo še dolgo zapomnili. Hvala vsem delavcem, prostovoljcem, sponzorjem in medijem za vso pomoč in podporo pri organizaciji.

Zapisala: Lucija Polenik, vodja SOS na II. OŠ Žalec

 

 

Datoteke

cookie