Fun fitness testiranje, Laško, 14.3.2018

5. 3. 2018 /

V mesecu oktobru lani smo prvič izvedli del zdravstvenega programa SOS kot samostojno aktivnost, ko smo v Ljubljani športnikom pregledovali oči. Izkušnja je bila zelo pozitivna, saj smo imeli na voljo umirjen čas izven tekmovanj, ki smo ga lahko uporabili za kvaliteten pregled.

Tako bomo v sredo, 14. marca, v okviru projekta Zdrav življenjski slog v Zdravilišču Laško izvedli še testiranje osnovnih motoričnih sposobnosti v okviru programa Fun fitness. Na testiranju bo poleg športnikov, ki so vključeni v projekt Zdrav življenjski slog, lahko sodelovalo še 70 športnikov. Lokalni program lahko prijavi maksimalno 7 športnikov (in 2 spremljevalca). Programi, ki so vključeni v projekt, lahko ta dan pripeljejo še dodatne športnike, ki pa jih je potrebno prijaviti. Sodelujoče v projektu ni potrebno prijaviti.

Testiranje bo trajalo od 9.-12. ure. V tem času bo na voljo tudi sadje in voda. Vsi športniki in spremljevalci (max. 9 oseb) prejmejo 3-urne karte za kopanje v bazenih Thermane Laško za ta dan!

Prijave sprejemamo najkasneje do 9. marca na priloženi excellovi prijavnici v prilogi na e-pošto: so.slovenija@gmail.com.

Celoten razpis in prijavnica v prilogi!

Datoteke

cookie