Plesne delavnice za veseli december

13. 12. 2013 /

Delavnice DanceAbility so odlična metoda plesa brez izključevanj, ki izhaja iz improvizacije. Bistvo je združiti ljudi v vsej drugačnosti in poiskati skupen jezik.

Delavnice so zelo zanimive in dobrodošle tako za osebe z različnimi fizičnimi, senzornimi ali mentalnimi oviranostmi (gluhi, naglušni, slepi, slabovidni, paraplegija ali druge oblike fizične poškodbe, Downov sindrom, Cerebralna paraliza, osebe s poškodbo glave, z motnjo v duševnem razvoju ali v duševnem zdravju,…) kot za vse "ostale brez oviranosti", ki se želijo prek plesa soočiti s svojimi omejitvami v odnosih do drugih in iskanju ravnotežja. Namen je, da se združimo in okrepimo naše sobivanje.

Udeležila sem se prve delavnice sodobnega plesa Urše Urbančič in sem navdušena. Zapreš oči in začutiš svoje telo, začneš gibati in odkriješ čisto nove dimenzije telesa, časa in prostora. Začutiš energijo za katero si nisi predstavljal, da te lahko popelje v čisto svoj svet. Prek plesa dejansko prisluhneš samemu sebi in tudi drugim. 
Spoštujmo svoje telo in telo drugih, je na začetku delavnice povedala Urša Urbančič, izkušena plesalka na področju inkluzivnega plesa. 

Delavnice v okviru Inštituta Ekvilib pripravlja Urša Urbančič in so v decembru brezplačne. Izvajale se bodo enkrat tedensko (ob sobotah) po dve uri v Šus Eurofitness centru (Športna hiša Ilirija, Vodnikova 155, 1000 Ljubljana). Vhod in urejena parkirišča so na zadnji strani hiše poleg stadiona! Dobimo se 15min pred pričetkom delavnice, da se pravočasno pripravimo na začetek delavnice. 
 
Naslednja delavnica bo v soboto, 21. decembra ob 14. uri. Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite prek elektronskega naslova: ursa@ekvilib.org, ali telefonske številke: 041 931 453.

Podrobnejšo predstavitev najdete v pripetem dokumentu.

Datoteke

cookie