Zdrav življenjski slog 2018/2019

6. 9. 2018 /

V Specialni olimpiadi Slovenije smo po uspešno izpeljanih wellness projektih v letih 2015 in 2016 ponovno pridobili mednarodna sredstva, s pomočjo katerih nadaljujemo projekt »Zdrav življenjski slog« pod okriljem Zdrave skupnosti.

V minulih treh letih je bilo v projekt vključenih prek 300 specialcev, skupaj s prek 80 trenerji. Projekt je njihova življenja dodatno obogatil s spoznanji o zdravi prehrani in pomenu gibanja ter tako pomembno pridal ne samo k športnemu rezultatu, pač pa tudi k večji kakovosti bivanja na sploh. Ob samem projektu smo s posameznimi predavanji ozaveščali tudi starše športnikov oziroma celotne kolektive lokalnih programov.

V prilogi najdete celoten razpis za program Zdrav življenjski slog v šolskem letu 2018/2019, ko bomo izvedli sledeče aktivnosti:
- Zdrav življenjski slog – 3-mesečne delavnice s srečanji v Thermani Laško (termini: oktober-januar NADALJEVALNA SKUPINA, februar-maj ZAČETNA SKUPINA); podrobnosti v nadaljevanju;
- Izvajanje zdravstvenega programa:
Četrtek, 4.10.2018 – pregled oči v Thermani Laško (o izvajanju programa boste z obvestilom in načinom sodelovanja naknadno obveščeni).
Februar 2019 (točen datum še ni znan) – fun fitnes v Thermani Laško
(o izvajanju programa boste z obvestilom in načinom sodelovanja naknadno obveščeni)
- Delavnice zdrave prehrane
November 2018 – delavnica zdrave prehrane za športnike (datum in kraj bosta znana naknadno)
Februar 2019 – delavnica zdrave prehrane za trenerje (datum in kraj bosta znana naknadno).

Prijave sprejemamo do 26. septebra.
 

Datoteke

cookie