Pregled oči za športnike

26. 9. 2017 /

V četrtek, 19. oktobra, bomo v Ljubljani v okviru zdravstvenega programa izvajali samostojne preglede oči. Program testiranja ''odprte oči'' bo zajemal: test ostrine vida na daljavo in bližino, refraktometrijo, test barvnega vida in globinski vid, kontrola očesnega pritiska, pregled prednjega dela očesa z biomikroskopom ter predpis in izbiro očal.

Preglede bodo kot vedno izvajali profesionalni optometristi na profesionalnih napravah. Vsi športniki, pri katerih se bo ugotovilo, da potrebujejo očala, bodo le-ta po izdelavi v nekaj tednih tudi dobili! Samo testiranje bo potekalo v dvorani Zveze Sožitje na Samovi ulici 9 v Ljubljani. Testiranje bo potekalo od 9.00 - 16.00 ure.

Posamezen program lahko pripelje 4 kandidate. V primeru velikega števila prijav, bo veljal vrstni red prijav. V kolikor prijav ne bo veliko, bo lahko posamezni prijavljeni program pripeljal več športnikov. Pregleda se lahko udeležijo izključno športniki specialne olimpiade s plačano članarino! Za sam pregled bo izdelan okviren urnik, ki ga dobite po poslanih prijavah. K sami prijavi zato označite (X) kateri termin vam najbolj odgovarja (dopoldan/popoldan). Vaše želje bomo poskušali v največji meri tudi upoštevati.

Glede na to, da gre za prvi samostojni pregled pri nas, predlagamo, da pripeljete športnike, ki so takega pregleda res potrebni. ROK ZA PRIJAVO prav tako 4.10. - Excellova prijavnica v prilogi!

Datoteke

cookie