Prislužene medalje podelil Primož Kozmus

19. 4. 2017 /

V sredo, 19.4.2017, smo v Krškem izvedli 13. regijske igre MATP SOS. Organizator tekmovanja je bila OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško. Zaradi veliko boljših prostorskih možnosti, smo tekmovanje izvedli v veliki športni dvorani šolskega centra Krško-Sevnica. Tako so bili zadoščeni pogoji za nemoteno in tekoče tekmovanje ter gibanje gibalno oviranih tekmovalcev.


Tekmovanja se je udeležilo naslednjih 8 ekip:

Ø  DUO Impoljca
Ø  CUDV Draga
Ø  VDC Zagorje
Ø  VDC Novo mesto
Ø  CJL Ljubljana OE Levstikov trg
Ø  CJL Ljubljana OE Jarše
Ø  VDC Krško-Leskovec
Ø  OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško
   

Na igrah je bilo prisotnih 35 tekmovalcev, katere je spremljalo 19 spremljevalcev.
Tekmovalci so se pomerili  na 8-ih tekmovalnih postajah.

Tekmovalce  in vse prisotne je na otvoritvi pozdravila ravnateljica OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško, župan občine Krško g. Miran Stanko in koordinatorica MATP za ljubljansko-dolenjsko regijo ga. Vanda Kočar Junkar.

V kulturnem programu so se v plesno navijaškem nastopu predstavili učenci PPV in NIS programa OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško. Slavnostno prisego je povedala učenka PPV programa Nataša Gnus. 

Na samem tekmovanju nam je pomagalo 30 dijakov ŠC Krško-Sevnica.Vsi tekmovalci so bili v svojih poskusih uspešni zato so si prislužili medalje, katere jim je podelil naš vrhunski atlet Primož Kozmus.
Sledilo je še kosilo in ples z muzikantom Stanetom Cetinom, kateremu so se še pridružili muzikanti - dijaki ŠC Krško-Sevnica.  

Poroča: Vodja tekmovanja: 
Pavel Pirc, prof. ŠVZ

 

 

 

 

cookie