V novo leto zajadraj z nami!

Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi. In ko imaš nekoga rad. (T.Pavček)
14. 12. 2016 /

V letu 2017 bomo športnikom Specialne olimpijade, že četrto leto zapored ponudili priložnost, da se nam pridružijo na nepozabnem doživljanju morja, svobode, slane kože in vetra v laseh. Da bi lahko zagotovili še večjo kakovost, je pred vami razpis že sedaj. 

Projekt prestavlja enotedensko jadranje po hrvaškem Biogradskem akvatoriju in Kornatih. V letu 2017, bomo jadrali v tednu od 16 – 23. Septembra 2017. 

Letošnje leto smo športnikom specialne olimpijade že tretje leto zapored ponudili priložnost, da se nam pridružijo na nepozabnem doživljanju morja, svobode, slane kože in vetra v laseh.
Specialnega jadranja 2016 se je udeležilo kar 40 športnikov, skupaj s posadko in prostovoljci pa nas je bilo na sedmih jadrnicah kar 68. Ob boku nam je stal tudi spremljevalni čoln z zdravniško ekipo ter tehničnim osebjem in tako pripomogel k še boljši organizaciji, predvsem pa večji varnosti vseh nas.


Za leto 2017 smo projekt zastavili še bolj ambiciozno, saj bomo v našo floto sprejeli do 10 jadrnic (skupaj do 60 športnikov + posadka).

Prijave bomo sprejemali do 5. februarja 2017 oziroma do zapolnitve mest. Prijave po tem datumu bodo možne samo glede na razpoložljivost mest na jadrnicah. Podpisane in požigosane prijave pošljite v elektronski obliki (sken) najkasneje do 5.2.2017 na: so.slovenija@gmail.comIzbrane posadke bodo o izboru obveščene 5.2.2017 na elektronski naslov naveden v prijavi. 

Reportaže in izkušnje preteklih let si lahko ogledate na spodnjih povezavah in se tako prepričate še sami.

  • Film o vetru v laseh v letu 2016! 
  • Specialno jadranje in reportaže preteklih jadralskih izkušenj.

Ujemite veter v laseh skupaj z nami!

Datoteke

cookie