V Stožicah je boljši parket :P

21. 11. 2014 /

KK Union Olimpija je specialce, ki se pospešeno pripravljajo na turnir v ekipnih elementih košarke, ki ga že tradicionalno pripravljajo na II. OŠ v Žalcu, povabil na ogled tekme Eurocupa proti turškemu Bešiktašu.

Kar 70 specialcev je v spremstvu svojih trenerjev glasno spodbujalo košarkarje Olimpije, deset med njimi pa je imelo priložnost tudi preizkusiti parket v Stožicah. V 10-minutni tekmi med polčasom sta zeleno ekipo vodila Peter Cusma in Saša Salin, belo ekipo pa Barbara Rode in Dino Murić. Vsa dvorana je bučno spodbujala obe ekipi in nagradila vsak dosežen koš. Ekipi sta pokazali fair play igro in izredno borbenost, na koncu pa so bili vsi zmagovalci. Prav vsakemu igralcu sta za prikazano igro segla v roke in čestitala tako Sašo kot Dino.

Nekaj kratkih komentarjev z roba igrišča:
Napake, ki jih delajo med igro, niso pomembne. Šteje njihovo veselje in zagnanost za igranje košarke. (Dino)
Žoga mi ni hotela v koš, sem ciljal in ciljal, potem sem dal pa koš. (Jasmin)
Dobro je bilo igrati. Dino mi je čestital. Dobro je bilo. (Tine)
Tako svetlo je bilo, da nisem vedel, kateri koš je naš. Dobro, da si mi povedala. Vsi so navijali. Še bi rad igral v Stožicah. (Anže)
Tale Jože je dober, vse koše je zadel. Kdaj bomo pa mi igrali turnir v tej dvorani? Lahko bi veš, boljši parket je tukaj, lažje tečeš, boljše je kot v vojašnici. Pa navijajo vsi. (Bruno)
Dobro mi je šlo. Dino je navijal zame in mi rekel, da sem zelo dobro igral. (Jože)

Zbrala: Barbara Rode
 

cookie