Razpis za trenerje namiznega tenisa in atletike

14. 11. 2014 /

Iščemo trenerja z izkušnjami v namiznoteniški igri ali v atletiki v okviru specialne olimpijade, ki je pripravljen svoje znanje še nadgraditi in pri tem sodelovati z organizatorji in ostalimi partnerji SOS. Zainteresirane trenerje za vlogo glavnega trenerja za namizni tenis ali atletiko pozivamo, da se odzovete na razpis in se tako pridružite delu Izvršnega odbora Specialne olimpiade Slovenije.

Naloga glavnega trenerja je v prvi vrsti sodelovanje v vlogi tehničnega delegata z organizatorji turnirja ter na poletnih državnih iger in povezovanje z Namiznoteniško zvezo Slovenije ter Atletsko zvezo Slovenije. Glavni trener se udeležuje 4-5 sej na leto in občnega zbora, spremlja pa tudi vse spremembe v pravilih. Udeleži se tudi mednarodnega seminarja, kadar je le-ta razpisan.

Vaše kandidature, ki jih oddajte na spodnjem obrazcu, sprejemamo najkasneje do petka, 28. novembra 2014, na e-naslov: so.slovenija@gmail.com. Novega glavnega trenerja za namizni tenis oziroma atletiko bo IO SOS izbral na decembrski seji. Mandat trenerja traja do volilnega občnega zbora v letu 2018. Za dodatne informacije smo vam na voljo.

Najpomembneje je, da imaš voljo do dela in izobraževanja!

Datoteke

cookie