Tina Rous z dvema medaljama

17. 9. 2014 /

Pet novih medalj! Najuspešnejša je bila danes atletinja Tina Rous, ki je osvojila dve bronasti medalji - na 800 in 400 metrov. Srebrni medalji sta osvojila še Simon Klep na 800 metrov in Nina Kukovec na 100, peto medaljo pa je na 100 metrov dodala Branka Sok!

Čestitke tudi Gašperju Bohincu in Mateju Fabčiču za osvojeni 4. mesti v svojih skupinah na 200 metrov ter Žani Justin za 5. mesto v plavanju na 50 metrov prsno.

Jutri bosta finalne obračune odigrala namiznotenisača Matej Kopič in Nik Jerkovič, medtem ko bosta dekleti (Sergeja Ostrš in Aleksandra Kovačič) nadaljevali s predtekmovalnimi boji. Kolesarje (Katja Černe, Zoran Valenčič, Žan Tušek) čaka kronometer na 2 km,
Tine Müller in Žana Justin bosta plavala na 25 metrov prsno, Eva Zavodnik in Gašper Šilc pa na 200 metrov prosto. Pester bo tudi atletski spored - Nina Kukovec in Branka Sok bosta nastopili v finalu teka na 200 metrov, Gašper Bohinc, Matej Fabčič in Simon Klep pa na 400 metrov. 

Tekmovanja se bodo končala v petek, v soboto pa bo na sporedu sklepna slovesnost. Slovenska ekipa se bo v domovino vrnila v nedeljo dopoldne. 

cookie