MATP igre mariborsko-pomurske regije uspešno izvedene!

18. 4. 2012 /

Osnovna šola Stanka Vraza Ormož je v torek, 17.4.2012, organizirala regijske igre MATP. Sodelovalo je 9 ekip iz šol, zavodov in varstveno delovnih centrov. Prisotnih je bilo 59 športnikov in 45 trenerjev in spremljevalcev. Igre je pripravljal organizacijski odbor, v sami izvedbi pa je sodelovalo 28 sodelavcev šole in 4 prostovoljci.


V otvoritveni slovesnosti so sodelovali učenci naše šole, udeležence so nagovorili ravnateljica šole, župan občine Ormož in direktorica Zveze Sožitje. Igre so s svojo prisotnostjo počastili župani vseh treh občin, ustanoviteljic zavoda.

Teden pred izvedbo iger smo izvedli generalko, na kateri smo preskusili potek tekmovanja. Na generalko smo povabili šolo s podobno populacijo iz Varaždina, sodelovali so tudi vsi učenci naše šole.

Po končanem športnem delu so udeleženci prejeli medalje in priznanja. Podeljevala sta jih vrhunska lokalna atletinja in atlet.

Medijsko so bile igre dobro pokrite. Pred izvedbo smo igre predstavili na lokalni kabelski televiziji in lokalnem radiu. Na dan prireditve so bili prisotni predstavniki vseh lokalnih medijev, ki so o dogodku poročali.

Organizacija in izvedba iger je bila za naš mali zavod precejšen zalogaj, vendar smo bili z izvedbo zadovoljni in verjamemo, da smo jih uspešno izvedli.

Pripravila vodja organizacijskega odbora
Andreja Resman
 

cookie